Vacature Keukenmedewerker

Foto keuken

Kom jij het nóg leuker maken?

Om het leukste en lekkerste zaakje van Den Helder nóg completer te maken zoeken we nog iemand zoals wij; een vriendelijk, vrolijk, serieus, vakkundig en leergierig persoon met karakter voor wie respect voor mens en milieu bijzonder belangrijk is.

Robuust viert bijna alweer haar vijfde verjaardag. Robuust staat vanaf de opening voor kwaliteit, eerlijkheid en topservice. Wij zorgen voor tevreden gasten die bij ons willen terugkomen voor zowel al onze lekkernijen, specialty coffee, de sfeer en onze oprechte aandacht. Daarom zijn naast onze zorgvuldig uitgekozen producten, onze collega’s een hele belangrijke schakel.

Deze vacature komt te vervallen zolang de horeca gedwonen gesloten is.

Als gedreven keukenmedewerker ben je verantwoordelijk voor:

Wat wij bieden

Wij bieden de leukste plek om te werken van Den Helder waarbij jij -in onze open keuken- het gezicht van de zaak wordt, een rooster met de beste werktijden die je bedenken kunt, marctconform salaris (horeca CAO), vakantiegeld, pensioen, uitstekende secundaire voorwaarden en een heel leuk team om mee te werken. Het aantal uren en de werkdagen zijn in overleg.

Waar wij van uit gaan

Als je bij ons soliciteert heb je relevante ervaring en ambitie om vol overtuiging een nieuwe uitdaging aan te gaan. Je weet wie we zijn, wat we doen en waar wij voor staan en je hebt affiniteit met duurzaamheid en onze visie. Je ziet mogelijkheden en groei bij ons en weet van aanpakken.

Waarom ben jij het perfecte nieuwe gezicht van Robuust? Zie jij jezelf bij ons in de keuken staan? Laat ons dan meteen weten waarom we met jou willen samenwerken. Mail voor eventuele vragen of stuur je motivatie en CV naar personeel@robuustdenhelder.nl

Als we je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek krijg je deze uitnodiging binnen 14 dagen na jouw sollicitatie. Heb je geen reactie van ons ontvangen? Kijk op onze website naar onze andere vacatures.