Vacature Barista

Foto cappiccino

Kom jij het nóg leuker maken?

Om het leukste en lekkerste zaakje van Den Helder nóg completer te maken zoeken we nog iemand zoals wijzelf; een vriendelijk, vrolijk, serieus, vakkundig en leergierig mens met karakter voor wie respect voor mens en milieu bijzonder belangrijk is.

Robuust viert bijna alweer haar vijfde verjaardag. Robuust staat vanaf de opening voor kwaliteit, eerlijkheid en topservice. Wij zorgen voor tevreden gasten die bij ons willen terugkomen voor zowel al onze lekkernijen, specialty coffee, de sfeer en onze oprechte aandacht. Daarom zijn naast onze zorgvuldig uitgekozen producten, onze collega’s een hele belangrijke schakel.

Deze vacature komt te vervallen zolang de horeca gedwonen gesloten is.

Zoals je weet schenkt Robuust niet gewoon een bakkie pleur maar specialty coffee. Om precies te zijn een van de beste koffies ter wereld: de Direct Trade koffies van Bocca. Bocca is een van de eerste specialty koffiebranders in Nederland die het gehele proces van boon tot kopje in eigen handen heeft. Bocca heeft een leidende positie op het gebied van sourcen, branden en schenken van de beste koffies ter wereld. Zij werken keihard om de status quo te veranderen, zonder concessies te doen als het aankomt op kwaliteit.

Koffie branden is een ambacht en een kunst. De koffiebranders van Bocca weten precies hoe het beste in elke boon naar boven te brengen – de ideale verhouding van zoet tot acidisch – omdat ze dit al jaren doen. Ze branden met als doel alle smaak-elementen die elke boon bevat, die elke koffiesoort eigen is, te laten schitteren. En zo is koffie zetten ook een kunst, maar als ervaren barista weet jij dat natuurlijk al lang!

Als gedreven barista en winkel/horecamedewerker ben je verantwoordelijk voor:

Wat wij bieden

Wij bieden de leukste plek om te werken van Den Helder waarbij ook jij het gezicht van de zaak wordt, een rooster met de beste werktijden die je bedenken kunt, marktconform salaris (horeca CAO), vakantiegeld, pensioen, uitstekende secundaire voorwaarden en een heel leuk team om mee te werken. Het aantal uren en de werkdagen zijn in overleg.

Waar wij van uit gaan

Als je bij ons soliciteert heb je relevante ervaring en ambitie om vol overtuiging een nieuwe uitdaging aan te gaan. Je weet wie we zijn, wat we doen en waar wij voor staan en je hebt affiniteit met duurzaamheid en onze visie. Je ziet mogelijkheden en groei bij ons en weet van aanpakken.

Waarom ben jij het perfecte nieuwe gezicht van Robuust? Zie jij jezelf de gasten van Robuust blij maken met de lekkerste koffies? Laat ons dan meteen weten waarom we met jou willen samenwerken. Mail voor eventuele vragen of stuur je motivatie en CV naar personeel@robuustdenhelder.nl

Als we je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek krijg je deze uitnodiging binnen 14 dagen na jouw sollicitatie. Heb je geen reactie van ons ontvangen? Kijk op onze website naar onze andere vacatures.