Vacature Afwasser

Foto droomauto's

Kom jij werkervaring opdoen?

Om het leukste en lekkerste zaakje van Den Helder nóg completer te maken zoeken we nog iemand zoals wijzelf; een vriendelijk, vrolijk, serieus, vakkundig en leergierig mens met karakter voor wie respect voor mens en milieu bijzonder belangrijk is.

Niemand zal het ontkennen; afwassen is niet het allerleukste werk ter wereld maar wij doen er zoveel mogelijk aan om het zo leuk mogelijk te maken. Bij ons sta je niet weggestopt in een hete, natte spoelkeuken maar sta je samen met ons midden in de zaak en ben je net zoveel onderdeel van het geheel als iedereen.

En laten we wel wezen; werk is werk en geld is geld. En die droomauto's komen niet vanzelf naar je toe.

Deze vacature komt te vervallen zolang de horeca gedwonen gesloten is.

Zonder afwasser geen schone borden en zonder schone borden geen Robuust. Wij kunnen simpelweg niet zonder jou.

Juist omdat je bij ons midden in de zaak staat met ons allemaal wordt er meer van je verwacht dan alleen maar potten en pannen schrobben. We rekenen ook op jou om ons te helpen met het afruimen en indekken van tafels, gasten verwelkomen en te woord staan en het overzichtelijk en schoon houden van de hele zaak. Als het goed gaat kun je zelfs leren de kassa te bedienen en bestellingen aan te nemen of naar tafels te lopen. Zo kun je zelfs als all round medewerker ingezet worden.

Als spoelkeukenmedewerker verwachten wij het volgende van jou:

Wat wij bieden

Wij bieden behalve je eigen afwasborstel met verwisselbare kop, ook nog geld en de leukste plek om te werken van Den Helder. Het aantal uren en de werkdagen zijn in overleg.

Twijfel niet langer en neem die stap! Mail voor eventuele vragen of stuur je motivatie en CV naar personeel@robuustdenhelder.nl

Als we je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek krijg je deze uitnodiging binnen 14 dagen na jouw sollicitatie. Heb je geen reactie van ons ontvangen? Kijk op onze website naar onze andere vacatures.