Open Sollicitatie

Foto open raod

Zijn wij voor elkaar bedoeld?

Het is natuurlijk zeer wel mogelijk dat wij momenteel geen vacature hebben voor datgene waar jij naar zoekt. Ook kan het zo zijn dat de baan waar jij op hoopt bij ons reeds vervuld is. En het kan ook zo zijn dat jij toch zeker weet dat wij met elkaar moeten samen werken.

Wij proberen op alles te letten en overal aan te denken maar wellicht weten we nog niet dat wij jou moeten hebben. Houd het niet voor jezelf en laat het ons weten.

Een open sollicitatie kun je op ieder moment versturen voor zowel bestaande als niet bestaande vacatures. Laat ons zo goed mogelijk weten wie je bent en wat je doet en waarom wij met elkaar in zee moeten gaan.

Een klein bedrijf met een grote impact.

Robuust viert bijna alweer haar vijfde verjaardag. Robuust staat vanaf de opening voor kwaliteit, eerlijkheid en topservice. Wij zorgen voor tevreden gasten die bij ons willen terugkomen voor zowel al onze lekkernijen, specialty coffee, de sfeer en onze oprechte aandacht. Daarom zijn naast onze zorgvuldig uitgekozen producten, onze collega’s een hele belangrijke schakel.

Wij zijn eigenwijs en doen alles waar we zin in hebben of in geloven. We proberen regelmatig nieuwe dingen en we blijven kijken hoe we kunnen groeien en ons blijven ontwikkelen. Vanaf de dag van de eerste opening is er heel veel veranderd en dat zal waarschijnlijk altijd wel blijven gebeuren. Wij gaan mee met nieuwe ontwikkelingen zoals de groeiende vraag naar plantaardig eten maar proberem ook heel breed te kijken. Heel veel is in ons kleine Robuust niet mogelijk omdat we zo klein zijn maar tegelijkertijd is dat soms ook weer juist onze kracht.

In de loop der jaren hebben wij heel erg veel mensen bijzonder blij gemaakt met onze producten en onze werkwijze en dat willen wij koste wat kost behouden en waar mogelijk uitbreiden. Wat kan jij voor ons betekenen? Onze uitgangspunten zijn duurzaamheid, menselijkheid en kwaliteit boven kwantiteit.

Als je een open sollicitatie verstuurt verwachten wij in ieder geval:

Twijfel niet langer en neem die stap! Mail voor eventuele vragen of stuur je motivatie en CV naar personeel@robuustdenhelder.nl