Vacatures

Foto keuken

Keukenmedewerker

Wij bieden de leukste plek om te werken van Den Helder waarbij jij -in onze open keuken- het gezicht van de zaak wordt, een rooster met de beste werktijden die je bedenken kunt, marctconform salaris (horeca CAO), vakantiegeld, pensioen, uitstekende secundaire voorwaarden en een heel leuk team om mee te werken. Het aantal uren en de werkdagen zijn in overleg.

Foto Cappuccino

Barista

Wij bieden de leukste plek om te werken van Den Helder waarbij ook jij het gezicht van de zaak wordt, een rooster met de beste werktijden die je bedenken kunt, marktconform salaris (horeca CAO), vakantiegeld, pensioen, uitstekende secundaire voorwaarden en een heel leuk team om mee te werken. Het aantal uren en de werkdagen zijn in overleg.

foto droomauto's

Afwasser

Of je nu aan het sparen bent voor je eerste droomauto of voor je vijfde, met werken verdien je geld en met geld kun je leuke dingen doen. Wij kunnen niet alles zelf doen en daarom zijn wij op zoek naar een harde werker voor in onze spoelkeuken. Vanaf 16 jaar en ouder kun je bij ons terecht als je minimaal beschikbaar bent op zaterdagen overdag.

foto open road

Open Sollicitatie

Het kan zo zijn dat er geen passende vacature (meer) staat op deze pagina maar dat jij heel goed weet dat wij jou niet mogen laten lopen. Waar wacht je op? Maak ons dat maar duidelijk. Wij zijn altijd benieuwd naar nieuwe mogelijkheden en verbeteringen en wat jij voor ons kunt betekenen. Klik door om te lezen wat wij verwachten.