Waarom zo moeilijk?

Robuust at night

Dit is wat wij doen

Vers, duurzaam, biologisch, lokaal, veel vegetarische opties, veel vegan opties, Robuust!

Trek in een broodje carpaccio, of geitenkaas met walnoten en honing? Wellicht liever twee kroketten op brood of een broodje zalm met roomkaas? Dan bent je bij ons niet aan het goede adres. Wij willen het anders doen. De standaard menukaart die je overal al tegenkomt hebben wij bewust niet.

Wij maken tosti's met zuurkool en worst, of met spuitjes en kaas. Tosti's met 4 kazen en wraps met avocado, nacho's en bonen. Wij maken onze ketchup en onze allioli zelf en maken alles in onze volledig open keuken waar je midden in zit. Wij kiezen ervoor om alles zoveel mogelijk zelf te doen en je een origineel aanbod voor te schotelen op verantwoorde wijze.

Robuust is een heel klein zaakje met een grote impact. Je kunt hier terecht voor de meest uitdagende lunch in de wijde omgeving, specialty coffee, leuke goodies en gezelligheid. Ook als je allergieen hebt of graag lactosevrij, glutenvrij, vegetarisch of vegan eet zit je hier goed. Waar je elders vaak afgescheept wordt met een zoethoudertje denken wij graag met je mee over wat mogelijk is.